Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pôjde údajný boss nitrianskeho podsvetia na slobodu?
Zdielať na

Pôjde údajný boss nitrianskeho podsvetia na slobodu?

Údajne vplyvný muž Nitrianskeho podsvetia, ktorého policajné komando zadržalo ešte v januári, pôjde na slobodu. Sudkyňa nitrianskeho okresného súdu ho za mrežami držať nemieni.

Polícia s prokuratúrou ho väzobne stíhajú z účasti na trestnom čine. V minulosti sa o tomto mužovi hovorilo v súvislosti s rekordnou krádežou takmer 173 miliónov korún, ku ktorej prišlo v januári 1996 v pobočke VÚB v Nitre.

Prokuratúra nesúhlasí...

"Okresný súd v Nitre rozhodol na základe žiadosti obvinených Ľuboša F. a Ondreja V. o ich prepustení z väzby na slobodu. Okresný súd v rámci rozhodovania o žiadosti spochybnil dôvodnosť trestného stíhania. Prokuratúra sa s uvedenými dôvodmi nestotožňuje, preto podala proti rozhodnutiu okresného súdu sťažnosť, o ktorej v najbližších dňoch rozhodne Krajský súd v Nitre," informuje Ján Ludva, hovorca prokuratúry v Nitre.

Okrem spomínanej rekordnej krádeže z roku 1996 sa meno spomínaného muža spája aj s ďalšími prípadmi. Vypovedal tiež v kauze vraždy Róberta Remiáša a taktiež mal figurovať aj v predaji diaľničných známok, ktorý pred časom vyšetrovala polícia.

 

Ferus_boss_putá_kukláči

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy