Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
AUTENTICKÝ ZÁZNAM: Príbeh muža, ktorý nafúkal z cigariet...
Zdielať na

AUTENTICKÝ ZÁZNAM: Príbeh muža, ktorý nafúkal z cigariet...

Už pred niekoľkými dňami sme priniesli informáciu o naozaj originálnom vodičovi - opilcovi. Ten totiž policajtom tvrdil, že nafúkal z cigarety a dožadoval sa prítomnosti televízneho štábu. Z kompletného záznamu však vyplýva, že arzenál jeho výhovoriek bol naozaj bohatý. Pozrite si nezostrihaný rozhovor.

Najskôr odmietol fúkať, potom si dal podmienku! Na akt preukázania "čistoty" svojho dychu si vyžiadal štáb TV JOJ. Celý čas však protestoval proti skúške na alkohol. 

Pre policajtov to bol veľmi náučný večer, dozvedeli sa totiž, že na stav alkoholu v krvi vplýva aj cigareta či kompót. "Áno som ochotný fúkať po piatich minútach, keď mi dáte. Teraz som dofajčil, viem že to má vplyv na to," povedal opitý vodič.

Bez vodičáku a s trestným oznámením na krku

Zásah policajtov s komediálnym nádychom sa skončil na jednom z košických policajných oddelení, kde mladému vodičovi oznámili, že mu zadržiavajú vodičák. Spočiatku tomu nechcel veriť a nechápal prečo. Zrejme ku všetkému prispel aj alkohol, ktorý požil pred jazdou.

Napokon skončil s mastnou pokutou, trestným činom na krku a zadržaným vodičákom. "Pane 0,89 miligramu na liter," povedal po dychovej skúške policajt. Aby toho nebolo málo, muž chcel naspäť svoj vodičský preukaz. Napriek tomu, že nafúkal takmer dve promile.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy