Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Opitý vodič: Chcem tu TV JOJ, inak nefúkam!
Zdielať na

Opitý vodič: Chcem tu TV JOJ, inak nefúkam!

Najskôr odmietol fúkať, potom si dal podmienku! Na akt preukázania "čistoty" svojho dychu si vyžiadal štáb TV JOJ. Košickí policajti zažili pri tomto prípade úsmevné situácie.

Dokonca sa dozvedeli nové informácie o vplyve dymu na výsledky dychovej skúšky. Mladík veril v čistotu svojho dychu, aj keď nafúkal takmer dve promile alkohol.

Zásah policajtov s komediálnym nádychom sa skončil na jednom z košických policajných oddelení, kde mladému vodičovi oznámili, že mu zadržiavajú vodičák. Spočiatku tomu nechcel veriť a nechápal prečo. Zrejme ku všetkému prispel aj alkohol, ktorý požil pred jazdou.

Cigareta a kompót vplývajú na promile

Policajti ho "vymákli" na ceste z krčmy domov a vtedy sa začal protest proti fúkaniu. Najskôr ho maril a potom si ako svedka vyžiadal našu televíziu. Dozvedeli sme od neho aj to, že alkohol sa dá nafúkať aj po vyfajčení cigarety. "Áno som ochotný fúkať po piatich minútach, keď mi dáte. Teraz som dofajčil, viem že to má vplyv na to," povedal opitý vodič. Dokonca je presvedčený o tom, že na to vplýva aj kompót.

Tuší, kto zavolal hliadku

Vodič dokonca tušil, kto na neho zavolal hliadku. A aby to vedelo celé Slovensko, pozdravil ho prostredníctvom kamery TV JOJ. "Ahoj Slávo," povedal do kamery.

Napokon skončil s mastnou pokutou, trestným činom na krku a zadržaným vodičákom. "Pane 0,89 miligramu na liter," povedal po dychovej skúške policajt. Aby toho nebolo málo, muž chcel naspäť svoj vodičský preukaz. Napriek tomu, že nafúkal takmer dve promile.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy