Oblačno
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Mama malej Nikolety (3): Najprv drogy, teraz krádež...
Zdielať na

Mama malej Nikolety (3): Najprv drogy, teraz krádež...

Tridsaťročná žena, ktorá pred týždňom uniesla v Prahe 3-ročnú dcérku, má na krku aj obvinenie z krádeže. Iba štyri dni po návrate domov stihla vo Vrábľoch okradnúť 66-ročného muža. Zlodejka dokonca vymyslela pascu, do ktorej sa sama chytila.

Mužovi ukradla peňaženku

Muž kráčal po chodníku a v ruke niesol nákupnú tašku. Vtom k nemu pristúpila 30-ročná Zlatica a začala sa okolo neho obšmietať. Netrvalo dlho a staršiemu pánovi nepozorovane vytiahla z nákupnej tašky peňaženku. Okradnutý muž tam mal doklady a hotovosť 40 eur.    

Paradoxne samotná zlodejka sa napokon zahrala na poctivú nálezkyňu. Prišla na policajné oddelenie a tvrdila, že peňaženku našla. Samozrejme, 40 eur už v peňaženke nebolo. Policajti neskôr zistili, že nejde o žiadnu poctivú nálezkyňu.

Pred týždňom uniesla dcéru

Zlodejka Zlatica je pre políciu dobre známa. Pred týždňom z detského domova pri Prahe ukradla 3-ročnú dcérku, ktorú jej odobrali české úrady. Spolu s Nikoletou a druhom sa ukrývala po únose u príbuzných, kde ich našli policajti.

Dieťa okamžite policajti zobrali a umiestnili do detského domova na Slovensku. Zlatica vtedy aj s druhom televízii tvrdili, že urobia všetko preto, aby dcérku získali naspäť.

Nikoleta_unesená_mama_koláž_narkomanka_únos

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy