Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Ako to nespackať: Môže sedieť vpredu aj ťažko postihnutý?
Zdielať na

Ako to nespackať: Môže sedieť vpredu aj ťažko postihnutý?

Pravidelná rubrika jojkárskej relácie KRIMI Ako to nespackať je pripravená. Reportér Adam Zavřel opäť zisťoval u viceprezidenta policajného zboru odpovede na vaše podnety. Tentokrát vám odpovieme na tieto zaujímavé otázky...

1. Syn pani Adriany z Prievidze má 21 rokov. Je ťažko postihnutý a nikdy nedosiahne výšku 150 cm. Môže sedieť v aute vedľa vodiča?

2. Sused našej diváčky takmer denne strieľa vzduchovkou vtáky, mačky a holuby. Bola už aj na polícii, ale tam jej povedali, že nemôžu nič. Chce vedieť, čo má robiť.

3. Pán Miroslav z Bánoviec nad Bebravou je po operácii a pôjde letecky do zahraničia. Zaujíma ho, či potrebuje mať úradne overené a preložené potvrdenie o tom, že má v tele kovové náhrady, aby nemal problém na kontrolách.

4. Pani Andrea z Veľkého Slavkova mala ešte vo februári autonehodu. Doteraz to policajti neuzavreli. Chce preto vedieť, koľko majú času na vyriešenie nehody. Auto jej stojí rozbité na dvore a nemôže ho dať opraviť, kým neurčia vinníka.

Otázku do rubriky Ako to nespackať môžete poslať aj cez nový formulár priamo na stránke noviny.sk. Nájdete ho TU.

Staňte sa fanúšikom rubriky "Ako to nespackať" aj na Facebooku a vždy budete o krok vpred. Všetko podstatné sa dozviete práve TU.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy