Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
VIDEO: Alena (43) si podrezala žily, našli ju zaľúbenci
Zdielať na

VIDEO: Alena (43) si podrezala žily, našli ju zaľúbenci

Štyridsaťtriročná žena z Humenného odišla z domu s nožom v ruke s tým, že sa chce zabiť. Večer si podrezala hrdlo aj žily a chcela sa utopiť v rieke. A hoci si chcela vziať život na mieste, kde by ju nik nehľadal, osud to zariadil inak. Zachránená žena však stále opakovala, že chce zomrieť.

Ženu našli pri rieke

Dráma sa pri Humennom odohrala večer okolo siedmej. Zasahovať museli všetky záchranné zložky. Nebyť mladého páru, ktorý sa popri rieke večer prechádzal, o zúfalej žene by sa zrejme nik nedozvedel. Privolaní mestskí policajti z Humenného sa ju asi pol hodiny snažili od samovraždy odhovárať.

Záchranné zložky bojovali asi hodinu, kým sa ženu cez náročný terén podarilo dostať z rieky do sanitky. Po tom, čo ju dostali na breh, pred sebou mali ďalšiu prekážku a opäť to bola rieka.

Zachránila ju studená voda

Alena si navyše ublížila už predtým, ako sa pokúsila utopiť. Žena mala na krku reznú ranu dlhú asi 10 cm. Mala poranené aj zápästie na ľavej ruke. Podrezaná žena sa síce chcela utopiť, no paradoxne práve studená voda v potoku ju zrejme zachránila.

Podľa našich informácií je 43-ročná Alena psychiatrickou pacientkou liečenou na depresie. Čo ju k zúfalému činu viedlo, nechcela povedať nikomu. Bezradne opakovala len to, že chce zomrieť.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy