Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Radšej 203 ako 90 €. Košickí policajti nevedia šetriť!
Zdielať na

Radšej 203 ako 90 €. Košickí policajti nevedia šetriť!

Sto eur hore dole, veď čo to je. Takúto vetu si v dnešnej dobe povie asi len máloktorý Slovák. Ak ale nemíňate z vlastného, je to jednoduchšie. Teraz vám ukážeme príklad toho, ako sa bačuje so štátnymi peniazmi.

Drahé policajné fólie

Aj napriek medializovanej kauze nákupu Fabií sa akoby policajti stále nepoučili. Vyzerá to tak, že sa riadia pravidlom: Drahší vyhráva! Firmu pána Róberta Medera oslovili emailom z košického krajského riaditeľstva.

Požiadavka znela jednoznačne: Vyhotovte cenovú ponuku na olepenie okien fóliami na služobnom aute. Odpoveď poslal takmer ihneď. "Chceli sme vyjsť v ústrety polícii, preto sme dali bezkonkurenčnú cenu, čo je za Octaviu Sedan 90 eur bez dane," vraví predajca a montážnik autofólií.

Vyhrala drahšia ponuka!

I keď na košickej polícii, dostali omnoho výhodnejšiu ponuku, šetrenie im asi nič nehovorí. Veď napokon zaplatia to len občania. "V cene 203, 70 centov," povedala pre TV JOJ košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Pritom sa na polícii nemôže vyhovárať ani na kvalitu, ktorú im pán Meder ponúkal. "Zahrnuli sme im do ceny lepší druh fólie - so 7-ročnou zárukou a certifikátom," hovorí sklamane montážnik.

policajné auto_SR_v rade za sebou_Fabie_fólie

ISIFA/ilustračné

Najčítanejšie správy