Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Podpaľači úradovali v Bratislave aj Košiciach. Zhorela dodávka a luxusné auto
Zdielať na

Podpaľači úradovali v Bratislave aj Košiciach. Zhorela dodávka a luxusné auto

Slovensko má za sebou horúcu noc zo stredy na štvrtok. Autá horeli nielen v Bratislave, ale aj v Košiciach. V oboch prípadoch išlo o úmyselne založené požiare.

Nadránom vyrážali hasičské jednotky z bratislavskej Petržalky a polícia na parkovisko pred známe potraviny a kostol na Jantárovej ceste. "Dnes krátko po 9.00 hodine sme prijali oznámenie, že na Betliarskej ulici horí auto," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Auto zhorelo do tla

Dodávku sa pokúšal ešte uhasiť náhodne okoloidúci muž, no neúspešne. Z kabíny auta nezostalo takmer nič. Zhorela do tla. Majiteľ môže dať auto do šrotu, škoda je viac ako 30.000 eur.

Podpaľač založil požiar úmyselne. "Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci prečinu poškodzovania cudzej veci," priblížila Hrášková.

V Košiciach zhorel mercedes

Podobnú udalosť z noci evidujú policajti z opačného konca Slovenska. Neznámy páchateľ v Košiciach  po 22-hodine podpálil mercedes, ktorý parkoval na Rumanovej ulici. Zhorel interiér aj exteriér auta. Košickej spoločnosti vznikla škoda viac ako 20 000 eur.  

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy