Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Drzý Trnavčan (36)! Zrazil cyklistku, nafúkal a znovu sadol za volant
Zdielať na

Drzý Trnavčan (36)! Zrazil cyklistku, nafúkal a znovu sadol za volant

Poriadnu drzosť mal v sebe 36-ročný muž z Trnavy, ktorý v utorok zrazil staršiu cyklistku. Následne z miesta nehody ušiel. Keď ho však predsa len po chvíli policajti chytili, nafúkal 2,4 promile! Vodič si z toho zrejme nič nerobil, po odchode od policajtov si za volant sadol znovu.

Dôchodkyňu nechal ležať na zemi

36-ročný Trnavčan zachytil a zrazil 67-ročnú pani Terezu na bicykli neďaleko kostole. Miesto toho, aby okamžite zastavil, poskytol jej prvú pomoc alebo sa aspoň opýtal, či pomoc nepotrebuje, dupol na plyn a frčal si ďalej. Policajti okamžite rozbehli po tomto mužovi pátranie.

Dôchodkyňa zo Suchej nad Parnou mala obrovské šťastie. Muž ju zachytil spätným zrkadlom. Žena utrpela ľahšie zranenia a záchranári ju odviedli do nemocnice na ošetrenie.

Vodičský preukaz? Netreba...

Následne ho stopli a dali mu fúkať. Hádate dobre. Nafúkal až 2,4 promile v alkoholu. Policajti mužovi okamžite zabavili vodičský preukaz. No táto sága sa týmto zďaleka nekončí. Koho o ďalšiu malú chvíľu policajti stretli na ceste? Toho istého vodiča, stále opitého, bez vodičského a opäť za volantom. Drzosť nepozná zrejme hraníc...

Nafúkal opäť, tentokrát 2,19 promile. Vytriezvieť "doružova" bude musieť v policajnej cele. Navyše mu za jazdu pod vplyvom alkoholu a neposkytnutie prvej pomoci hrozí trojročné väzenie.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy