Jasno
14°
Bratislava
Opitá lekárka (45) za volantom vyletela na chodník!
Zdielať na

Opitá lekárka (45) za volantom vyletela na chodník!

Na cestách opäť úradoval alkohol. Tento raz sa nehoda stala v okrajovej časti Banskej Bystrice. Pod vplyvom alkoholu si za volant sadla miestna lekárka.

Náhle do protismeru...

45-ročná banskobystrická lekárka podľa svedkov náhle prešla do protismeru. Vraj sa už nedalo nič urobiť. Vodič kamiónu nemal na úzkej ceste priestor na manévrovanie. Osobné auto, v ktorom žena sedela, doslova vyletelo na chodník a skončilo v múre. Príčinou bol alkohol.

"Z dôvodu jazdy pod vplyvom alkoholu vodička zachytila oproti idúce nákladné motorové vozidlo a následne narazila do betónového oplotenia rodinného domu," informovala hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

Nafúkala viac než promile!

Obrovským šťastím bolo, že v tom čase neboli na chodníku žiadni ľudia, inak sa to mohlo skončiť aj tragédiou. Takto si to odniesli iba plechy na autách a poškodený je aj múrik okolo rodinného domu. Podľa svedkov však lekárka poriadne hazardovala, keď si aj napriek požitiu alkoholu si sadla za volant. Nafúkala totiž viac ako jedno promile!

Hrozí jej trestné stíhanie

Krátko po nehode prišli na miesto nehody aj príbuzní lekárky. Vyjadriť na kameru sa však nikto z nich nechcel. Vinníčka nehody prišla na mieste o vodičský preukaz a zrejme sa nevyhne ani trestnému stíhaniu. "Čakáme na doručenie znaleckých posudkov ohľadom výšky spôsobenej škody," vysvetľuje Mária Faltániová.

Podľa našich informácií jej hrozí obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Nehoda_Bystrica_lekárka_opitá

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy