Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Zuzanu (†55) zabil exmanžel. Bola to otázka času...
Zdielať na

Zuzanu (†55) zabil exmanžel. Bola to otázka času...

Bratislavskou Trnávkou v pondelok otriasla rodinná tragédia. 55-ročnú Zuzanu tam pri prechádzke so psom doslova popravil jej 57-ročný exmanžel Milan. Ten po nej dokonca strieľal už aj v minulosti. Motívom by mali byť majetkové spory.

Zuzana bola úžasný človek

Na mieste, kde sa celá táto otrasná tragédia odohrala, už horia sviečky. Susedia z okolitých domov sú z celej tragédie zdrvení, plačú a spomínajú na zavraždenú Zuzanu ako na úžasného človeka. Mala teda množstvo kamarátok.

To, čo sa stalo, bolo podľa nich len otázkou času. Jej exmanžel a vrah ju údajne po rozvode neustále prenasledoval a terorizoval. Vyhrážky, že ju zastrelí, boli vraj na dennom poriadku. Zuzana tak žila v neustálom strachu. O pomoc údajne prosila i prezidenta policajného zboru. Policajti ho síce vzali, no o pár dní bol na slobode.

Strieľal po nej aj v minulosti

Päťdesiatpäťročná žena bola majiteľkou realitnej kancelárie. Každé ráno chodila venčiť svojho psíka, čo sa jej stalo osudným. Približne o 7:30 k nej zozadu pristúpil jej 57-ročný exmanžel Milan. Namieril jej k hlave nelegálne držaný samopal Škorpión a dvakrát vystrelil. Žena na mieste zomrela. Následne nato zutekal a po chvíli sa zastrelil aj on.

Milan údajne po Zuzane strieľal už v minulosti. Tentokrát sa mu už ale dielo skazy dokončiť podarilo. Policajti sa prípadom zaoberajú.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy