Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Drzý bezdomovec odmieta opustiť cudzí dom! Rodina je zúfalá
Zdielať na
Krimi

Drzý bezdomovec odmieta opustiť cudzí dom! Rodina je zúfalá

So skutočne nepríjemnou situáciou musí bojovať rodina Valentová z obce Neded pri Šali. Po tom, čo na pár mesiacov odišli za prácou, sa do ich domu nasťahoval bezdomovec. Ten im ho totálne zlikvidoval, navyše ho nevedia z domu dostať!

Rodinný dom bol voľakedy pekným obydlím. Dnes je však z neho ruina. Cítiť z neho smrad, všade je špina a neporiadok. Všetko vďaka bezdomovcovi, ktorý sa do cudzieho domu drzo a bez povolenia nasťahoval. Dom v obci Neded však patrí rodine Valentovej.

Užíva aj demoluje, čo sa dá

Tá sa musela odsťahovať za prácou vzdialenou približne 80 kilometrov. Dom však neopustili, mali s ním vlastné plány. Tie sú podobne ako dom v ruinách. Bezdomovec sa sem totiž vlámal, vytrhal plastové okná, využíval ďalšie vymoženosti ako oblečenie, riady a zdemoloval, čo sa dalo.

"Tu bolo plastové okno. To vytrhal bez toho, aby mal povolenie sem vôbec vojsť. A predal ho," hovorí zúfalá Valentová. Privolaný obecní či štátni policajti muža síce z domu vždy vyhodia, no ten sa opäť vracia. Situáciu rodiny už začal riešiť aj starosta a napokon aj polícia. Viac informácií zisťujeme.

ISIFA/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy