Zatiahnuté
13°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Lupič z Bratislavy (†47) bol dobrák, ale mal problémy...
Zdielať na
Krimi

Lupič z Bratislavy (†47) bol dobrák, ale mal problémy...

Po stredňajšej dráme v bratislavskej Petržalke polícia zistila totožnosť nebohého lupiča. Krátko pred deviatou do banky vošiel šálom a rukavicami maskovaný 47-ročný Milan. So zbraňou v ruke si pýtal peniaze. Muž bol podľa našich zistení dobrák, ale mal finančné problémy.

Dobrák s problémami

Štyridsaťsedemročný muž býval v byte so svojou manželkou a bol otcom dvoch dospelých detí. Milanova rodina s televíziou JOJ z pochopiteľných príčin komunikovať nechcela, jeho susedia však na neho nemôžu povedať krivé slovo a z jeho konania sú zdrvení.

Milan v dávnejšej minulosti pracoval ako policajt, potom však začal podnikať. V biznise sa mu vraj ale nedarilo, čo ho pravdepodobne mohlo doviesť ku skratovému konaniu.

V stredu ráno sa vybral zo svojho bytu na opačný koniec Petržalky. Maskovaný šálom a okuliarmi so zbraňou v ruke vošiel do banky a vyžiadal si peniaze. Následne z banky utekal s 5000 eurami.

Ja vám neublížim!

Milana potom policajti obkľúčili, a tak v bezradnej situácii zastavil a otočil sa čelom k policajtom vzdialeným asi na 15 metrov. Tí ho vyzývali, aby odhodil zbraň a ľahol si a zem.

Tu sa potvrdili slová susedov o jeho dobráckej povahe. Milan totiž podľa nášho zdroja v pravej ruke zvieral  zbraň, kľakol si na zem, pozrel sa na policajtov a jeho posledné slová údajne zneli: "Ja vám neublížim!" Hneď na to stlačil kohútik a strelil si do hlavy.

Pri následnej obhliadke Milanovho tela našli u neho aj peniaze, Identifikovať jeho telo mal vraj jeho syn. Smutným paradoxom na celej tejto nešťastnej udalosti je, že v minulosti nemal 47-ročný Milan nikdy žiadne opletačky so zákonom. Teraz však žiaľ za chybu zaplatil tú najvyššiu daň. 

Bankovy lupic kolaz

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy