Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Prekliatie v košickom obchodnom dome! Mladík spadol do fontány
Zdielať na

Prekliatie v košickom obchodnom dome! Mladík spadol do fontány

Šok a výkriky kupujúcich sa ozývali v košickom obchodnom centre. Poniektorí na vlastné oči videli človeka, ako padá z výšky a nehybne leží vo fontáne. Takmer nikto neveril, že to mohol prežiť. Prípad už skúma aj polícia, pretože na tomto mieste sa takáto nehoda nestala prvý raz.

"Momentálne celú situáciu rieši polícia, takže sa k tomu nebudeme vyjadrovať. Každopádne nás to mrzí," povedal Peter Vaľko, riaditeľ obchodného centra. Mladík skončil totiž vo fontáne nešťastnou náhodou. Údajne sa opieral o zábradlie, a vtedy to prišlo. Šmykol sa a padal dole hlavou. 

Šťastie, že prežil

"V prípade, že sa preukáže, že je to nutné, tak príjmeme ešte väčšie bezpečnostné opatrenia," dodal riaditeľ. Z vody ho vytiahli esbéeskári a okamžite mu pomáhali. Mladík im ešte stihol ukázať, ako a odkiaľ spadol. Pády z takýchto výšok sa väčšinou končia tragicky. 20- ročný muž, ale zostal akoby zázrakom pri vedomí, i keď dezorientovaný, predsa komunikoval.

"Utrpel početné poranenia. Má zlomeniny dolných končatín, chrbtice a poranenia tváre," informovala hovorkyňa nemocnice Jaroslava Oravcová. Údajne by to mal prežiť. Otázne, ale zostáva, aké bude mať zdravotné následky.

História sa opakuje

Podobný príbeh sa odohrával aj 23. novembra minulého roka. Koniec, však nebol taký šťastný, ako teraz. Po páde z 18- metrovej výšky zomrel 26- ročný Martin. Údajne sa tak rozhodol skoncovať so svojím životom.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy