Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Priviazal ženu lanom o auto a vliekol ju pred očami ich syna
Zdielať na

Priviazal ženu lanom o auto a vliekol ju pred očami ich syna

Archívna reportáž

HAMELIN / Niekoľko týždňov bola 28-ročná Kader K. v kóme po tom, čo ju jej manžel priviazal lanom k autu a vliekol ju ulicami nemeckého mesta Hamelin. Ešte predtým ju brutálne zbil, dobodal a udrel poriskom sekery do hlavy. Po ceste ju vliekol pred očami ich 2-ročného syna, ktorý sedel s otcom v aute.

Páchateľom otrasného činu je Nurettin B., ktorý čelí hrozbe doživotného trestu, uvádza denník Daily Mail. Svojej 28-ročnej manželke Kader omotal okolo krku lano, priviazal ju k autu a vliekol. Zachránila sa len po tom, čo sa lano pretrhlo priamo pred reštauráciou rýchleho občerstvenia a ľudia jej pribehli na pomoc. Nurettin ťahal svoju ženu autom, v ktorom sedel ich 2-ročný syn Cudi. Ten svoju doráňanú a kričiacu matku videl cez okno. 

Žena bola po incidente vážne zranená a ostala niekoľko týždňov v kóme. "Ešte som nezažil prípad, kde by bol zámer vraždiť tak evidentný. Je to absolútny zázrak, že vôbec žije," vyjadril sa právnik Kader. Šialené konanie muža bolo vyvrcholením hádky pre peniaze.

Po čine prišiel so svojim plačúcim synom na policajnú stanicu a kričal: "Bol som to ja, bol som to ja!" Kader prepustili z nemocnice po 6 týždňoch. Utrpela poškodenie mozgu a liečba bude trvať roky. Traumu utrpel aj ich malý syn, ktorý sa od incidentu budí v noci s krikom: "Mama, au, mama, au"

Žena chce na súde svedčiť napriek tomu, že si z toho dňa takmer na nič nespomína. Svojho bývalého manžela už nedokáže nazvať menom, hovorí o ňom iba ako o "páchateľovi". Ten čin hlboko oľutoval a tvrdí, že chcel vzápätí po útoku na manželku spáchať samovraždu. 

Pozrite si archívnu reportáž o podobnom prípade zo Slovenska.

Najčítanejšie