Skoro jasno
23°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Nehoda Dary Rolins: Rodine obete sa vyhrážajú!
Zdielať na

Nehoda Dary Rolins: Rodine obete sa vyhrážajú!

Rodina po Jindřichovi Rotreklovi, ktorý zahynul pri zrážke jeho motocyklu s automobilom Dary Rolins, dostáva telefonické, e-mailové a písomné vyhrážky od širokej verejnosti.

Ľudia vraj reagujú predovšetkým na jednu z ostatných správ, podľa ktorej rodina požaduje od Rolins odškodné vo výške okolo desať miliónov českých korún (asi 397-tisíc eur).

Vdova Olga Rotreklová to však popiera. "Nikdy som nevyslovila čiastku okolo milióna korún. Vyzeráme ako chamtivé a ziskuchtivé osoby, ktoré chcú na smrti svojho najbližšieho parazitovať. Nemusíme určite zdôrazňovať, že sme tragickou udalosťou všetci otrasení, a preto sme veci zverili právnemu zástupcovi," povedala.

Podľa speváčkinho právnika Roberta Vladyku je tento krok unáhlený. "Žiadna presná čiastka nebola uplatnená, ale napriek tomu sa mi to zdá predčasné v období, keď sa ešte nerozhodlo o vinníkovi nehody. Z listu vyznelo, že menuje osoby, ktoré zastupuje, a potom uviedol, že za nich vyčísľuje nárok na náhradu škody," reagoval Vladyka, ktorý sa má so svojou klientkou dnes stretnúť. Účel ich schôdzky nechcel prezradiť, je ale pravdepodobné, že s ňou bude diskutovať tiež o náhrade škody.

Ku zrážke terénneho auta, ktoré viedla Dara Rolins, s motocyklom došlo v sobotu 10. júla v pražskom Šáreckom údolí. Motocyklista sa vracal k svojej rodine z rybačky.

Na malej motorke, ktorá nedokáže ísť viac ako 40 km/h, sa údajne v zákrute snažil vyhnúť jame na úzkej ceste a cyklistovi. Čelne sa však pritom zrazil s autom, ktoré šoférovala 37-ročná Rolins. V aute údajne sedela aj speváčkina dcéra.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy