Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prsia Peruánky vážia neuveriteľných 12 kíl!
Zdielať na

Prsia Peruánky vážia neuveriteľných 12 kíl!

Zdroj: YouTube

Žena už nemôže sedieť ani ležať, pod váhou gigantických prsníkov sotva dýcha.

Jednou z nich je i 29-ročná Peruánka Julia Manihuari, ktorej prsia vážia celých 12 kíl. Gigantické prsníky sú pre ňu mukou, krížom, ktorý ju pripútal k lôžku na dlhé mesiace.

Po narodení jej tretieho dieťaťa pred siedmymi rokmi Julia spozorovala, že sa jej prsia začali meniť. Zväčšovali sa doslova zo dňa na deň. Keď prišlo na svet štvrté, prsníky zmohutneli natoľko, že začalo byť pre útlu ženu nemožné sedieť i ležať. Pravý prsník váži sedem kíl, ľavý je o niečo menší a váži len päť.

Pri státí strháva obrovská hmotnosť pŕs ženu do predklonu, v ľahu jej zasa 12 kíl tlačí na hrudný kôš tak, že sotva môže dýchať.

Poruchu zvanú gigantomastia spôsobujú hormonálne zmeny v organizme, napríklad počas tehotenstva, ako to bolo i v Juliinom prípade. V tomto období ženy je normálne, že prsné žľazy sú väčšie ako inokedy. Od 1,5 kilogramov na jeden prsník smerom nahor sa už dá hovoriť o gigantomastii. V týchto prípadoch je jediným riešením operácia.

Julia nevyhľadala pomoc celé roky. V oblasti, z ktorej pochádza, je lekár luxus. Rastúce prsia jej však začali spôsobovať bolesti a vážne zdravotné problémy. Praskanie kože, krivá chrbtica. O normálnom živote už mohla len snívať.

Juliina rodina však začala usilovne pracovať na jej osude. Prostredníctvom tlače založili finančnú zbierku, z ktorej Julii zaplatia plastickú operáciu. Na klinike Arzobispo Loayza v hlavnom meste Peru Lime jej prsia zmenšia tak, aby sa jej zmestili do košíkov B.  

Informáciu priniesol bild.de.

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="501">

Najčítanejšie správy