Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Moslimky neukážu svoje sexy krivky ani v lete
Zdielať na
Zahraničie

Moslimky neukážu svoje sexy krivky ani v lete

Ženy z islamského sveta chodia aj k vode úplne zahalené. Ich plavky burkini neukážu nič.

Poslušná žena z islamskej krajiny sa musí držať prísneho pravidla zakrývať stále, čo sa dá. Zatiaľ čo u nás v civilizovanom svete sa v lete muži kochajú ženskou krásou v minisukni, sexy tričkách, či bikinách, v takom Iráne  je to hovoté sci-fi.

Ak sa moslimsky rozhodnú poležať si pri mori alebo osviežiť sa vo vode, musia stále myslieť na poslušnosť k Alahovi. Medzi ľudí a najmä v spoločnosti mužov sa ukazujú v sukni, či nohaviciach až po zem, a zakryté musia mať aj ruky a hlavu.

Veľký úsmev na tvári vyvolávajú najmä moslimské plavky. Žiadne aspoň mierne vytŕčajúce prsia či trošku odhalený zadoček. Plavky moslimiek tzv. burkini, ktoré sa ani nedajú nazvať plavkami, pripomínajú skôr potapačský oblek.

Sú to nohavice priliehajúci k telu, na ktoré si obliekajú minišaty s kapucňou, ktorú musia mať povinne na hlave a dávať pozor, aby im nespadla. Aj keď si moslimky v nich leto určite poriadne neužijú, jedno je však isté. Burkini majú moderný športový strih a nejedna žena z islamského sveta v ňom vyzerá naozaj sexy.

Pozrite si video a posúďte, či je to pravda.

Zdielať na

Najčítanejšie správy