Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Indov láka plastická chirurgia
Zdielať na
Zahraničie

Indov láka plastická chirurgia

Vlna chirurgického skrášľovania tela zasiahla už i Indiu. Zaujímavé je, že kozmetickú chirurgiu tu čoraz väčšmi objavujú tunajší muži. <b>VIDEO: Plastická chirurgia</b>

Vlna chirurgického skrášľovania tela zasiahla už i Indiu. Zaujímavé je, že kozmetickú chirurgiu tu čoraz väčšmi objavujú tunajší muži.

Procedúry vylepšovania postavy lákajú stále viac Indov. Vďaka ekonomickému boomu, v Indii vyrástla nová stredná trieda profesionálov s túžbou vyzerať čo najlepšie. A tá už má i potrebné financie.

"V súčasnosti si chlapi oveľa viac uvedomujú svoju osobnosť a vizáž. A najdôležitejšie je, že dnes majú väčšiu kúpnu silu. Sú nezávislí, majú dostatok príležitostí si dobre zarobiť," povedal doktor Manoj Kumar J Manwani, vedúci konzultant kozmetickej a plastickej chirurgie v nemocnici Criticare.

Muži si dnes chcú skrášliť ich telá rovnako ako ženy. "Predtým sem prichádzalo iba dvadsať percent mužov, zvyšok tvorili ženy. Teraz sa počet vyrovnal," dodal Manwani.

Plastická chirurgia láka nie iba rozrastajúcu sa triedu biznismenov, ale i mladých hercov. Tí pod nôž idú, aby sa presadili v Bollywoode, v slávnom indickom filmovom priemysle.

Zdielať na

Najčítanejšie správy