Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vypisoval si len s 13-ročným dievčaťom. Erotickými fotkami sa všetko len začalo
Zdielať na

Vypisoval si len s 13-ročným dievčaťom. Erotickými fotkami sa všetko len začalo

Zdroj: noviny.sk

KARLOVE VARY / Len s 13-ročným dievčaťom si mal posielať erotické fotografie cez internet. To ale nebolo všetko. Okrem správ s nevhodným textom ju 42- ročný muž volal aj na osobné stretnutie. Polícia v celom prípade už začala konať.

Štyridsaťdvaročný muž si s 13-ročným dievčaťom začal písať ešte minulý rok v januári. Ich internetová konverzácia bola plná erotických správ, trvala približne 4 mesiace. "Na sociálnej sieti vtedy ponúkal maloletému dievčaťu posielanie intímnych fotografií, ktoré si potom opakovane medzi sebou vymieňali. Ďalej s ňou viedol konverzáciu so sexuálnym podtextom a požadoval od nej osobné stretnutie," uviedla pre idnes.cz policajná hovorkyňa Zuzana  Týřová.

Dievča sa po nejakom čase konverzácii s mužom nebránila, k osobnému stretnutiu sa ale neodvážila. Polícia onedlho na to začala celý prípad riešiť, hovorkyňa polície ale neuviedla, kto ich na konverzáciu upozornil. Kriminalisti z Karlových Varov muža už obvinili z nadväzovania nepovolených kontaktov s dieťaťom, za ktoré mu hrozia až dva roky väzenia. "Týmto nevhodným chovaním totiž maloleté dievča vystavil nebezpečenstvu osvojenia si nevhodných návykov ohľadom predčasného záujmu o sexualitu," dodala k celej veci Týřová. 

Najčítanejšie správy