Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Muž znásilnil svoju čerstvo narodenú dcéru. Nebola jedinou obeťou
Zdielať na

Muž znásilnil svoju čerstvo narodenú dcéru. Nebola jedinou obeťou

Zdroj: McLennan County Jail

WASHINGTON / Muž dostal za znásilnenie novorodenej dcéry trest vo väzení na 244 rokov. Dvadsaťsedemročný Patricia Medina napadol svoju vtedy 5- týždňovú dcéru pod vplyvom drog. Spôsobil jej vážne zranenia a niekoľko zlomenín.

Pod vplyvom drog sexuálne napadol vtedy len 5- týždňovú dcéru. Novorodencovi spôsobil 45 zlomením a ďalšie rozsiahle zranenia. Súd Patricia Medinu uznal vinného aj za iné sexuálne útoky. Zneužil dieťa, ktoré nemalo ani 6 rokov. Pri vydaní rozsudku sudca uviedol, že na slobodu sa môže dostať najskôr o 80 rokov. Trvá totiž na odpykaní celého 80- ročného trestu, ktorý mu vymeral za násilie a ublíženie na zdraví. O prípade informovala televízia CBS. 

Týmto ale verdikt rozhodne nekončil. Sudca vyniesol ďalšie dva tresty v trvaní 80 rokov a dva dvojročné. Na prípad upozornil lekár, ktorý zhoršený stav novorodenca zistil pri pravidelnej prehliadke. Dievča má teraz štyri roky a žije v adoptívnej rodine. Podľa informácii prokuratúry sa jej darí dobre.

V americkej súdnej praxi je bežné sčítanie trestov za jednotlivé body obžaloby. Výnimkou nie sú ani tresty udelené doživotne, pričom tento spôsob vnímajú ako poistku pred možnou milosťou. 

Pozrite si reportáž o mladíkovi, ktorí zavraždil celú rodinu:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy