Zatiahnuté
17°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO: Len 10-ročný chlapec utekal policajtom v ukradnutom aute. Tento mesiac už druhýkrát
Zdielať na

VIDEO: Len 10-ročný chlapec utekal policajtom v ukradnutom aute. Tento mesiac už druhýkrát

CLEVELAND / Len desaťročný chlapec ukradol svojim rodičom auto a šiel s ním po diaľnici. Policajti ho naháňali 80 km, kým ho dostihli. Za tento mesiac to ale malý Američan urobil už druhýkrát.

Chlapec viedol auto rýchlosťou až 150 kilometrov za hodinu. V aute za ním sa ho snažila dostihnúť jeho matka a následne sa pripojila aj polícia. Keď sa im malého pretekára nepodarilo chytiť, rozhodli sa umiestniť na cestu spomaľovacie zábrany. 

Chlapec sa ale nenechal vyhodiť z konceptu a zábrany obišiel tak, že zišiel z diaľnice na okraj cesty a na trávu, kde jeho jazda skončila. Len 10-ročného chlapca naháňalo osem áut diaľničných policajtov. Bolo iba obrovským šťastím, že sa tento incident zaobišiel bez zranení. 

Ako uvádza portál Novinky.cz, chlapca najprv previezli do nemocnice a potom do detenčného centra pre mladistvých, odkiaľ ho neskôr prepustili domov. Policajti nevychádzali z údivu keď zistili, že chlapec auto nezobral rodičom po prvýkrát. Už 16. októbra ho hliadka zadržala po tom, ako šiel v rýchlom pruhu s tromi prepichnutými pneumatikami. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy