Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Matka dala svoje trojičky spolu spať. Dve z nich záhadne zomreli
Zdielať na

Matka dala svoje trojičky spolu spať. Dve z nich záhadne zomreli

BRIDGEND / K obrovskej tragédii došlo v anglickom meste Bridgend. Mladá matka uložila svoje 5-mesačné trojičky do postele, keď sa ale po ne neskôr vrátila, dve z nich nedýchali. Ich smrť je záhadou.

Peklo si prežila matka, ktorá dala svoje tri malé bábätká spať do postieľky, no zobudilo sa len jedno. Keď sa k nim vrátila, dvaja chlapci nežili. Zúfalá začala kričať o pomoc a dokola opakovala "moje deti." Žiaľ, už sa im nedalo pomôcť, uvádza portál Blesk.cz.

Trojičky Noah, Charlie a Ethan spali v jednej miestnosti, zatiaľ nie je jasné, prečo dvaja chlapci zomreli a prečo Ethan prežil. Matka ho po tragédii zvierala v náručí a odmietla ho komukoľvek dať."Bola úplne rozrušená. Chceli ju a Ethana previezť do nemocnice, tak som sa ponúkla, že jej chlapca podržím, kým sa obuje. Ale ona na mňa len kričala, aby som jej nechala jej dieťa. Bola na tom veľmi zle," hovorí jej kamarátka Anne. Sarah je slobodná matka a svoje deti hlboko milovala. 

Podľa Anne boli deti mŕtve už niekoľko hodín. Prípadom sa už zaoberá aj polícia. Vyšetrovatelia vylúčili, že by išlo o otravu oxidom uhoľnatým či iným plynom. Násilná smrť je rovnako veľmi nepravdepodobná a polícia sa prikláňa k verzii, že išlo o tragickú nehodu. Presnú príčinu ale ukáže až pitva. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy