Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Snažil sa schovať pred políciou pod posteľ. Zabudol, že mu trčia nohy
Zdielať na

Snažil sa schovať pred políciou pod posteľ. Zabudol, že mu trčia nohy

Archívna reportáž

HALIFAX / Anglická polícia uverejnila na sociálnej sieti Facebook fotku podozrivého muža, ktorý sa pred mužmi zákona chcel skryť. Vybral si na to netradičné miesto - schoval sa pod posteľ. Policajti ho však nemali žiadny problém nájsť. Trčali mu totiž spod postele celé nohy. Fotka vyvolala na sociálnej sieti senzáciu ale aj pobavenie.

Yorkshirská polícia uverejnila na sociálnej sieti veselý obrázok podozrivého, ktorý sa skrýva pod svojou posteľou. K nej dali aj vtipný popis: "Muž z mestskej časti Calderdale, ktorého hľadala polícia, sa rozhodol skoro ráno skryť, keď išli do jeho nehnuteľnosti a hľadali ho. Nebudete prekvapení, keď zistíte, že sme ho našli - v najbližšej dobe tohto muža nikto neprekoná v hre na schovávačku," zavtipkovala polícia na svojom profile na Faceboooku. Jej komentár ihneď ocenili fanúšikovia a tento príspevok má stovky zdieľaní. O tomto netradičnom policajnom zásahu napísal na svojom webe britský denník Daily Mail. 

 Podľa miestnych médií ide o 30 ročného Čecha Jána S., ktorého polícia hľadala v súvislosti s lúpežou. Muž, ktorý pochádza z českého Kladna mal podľa britskej polície vylúpiť bistro, ktoré predáva typické britské jedlo - vyprážaná ryba s hranolkami, píše český web Blesk.

Muža polícia obvinila z krádeže 4 500 libier v hotovosti. Okrem toho mal ešte ukradnúť ďalší predmet z kancelárie predajne z rýchlym občerstvením, ktorý polícia bližšie nešpecifikovala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy