Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Bežecká ČSOB zimná séria štartuje v nedeľu mikulášskym behom
Zdielať na

Bežecká ČSOB zimná séria štartuje v nedeľu mikulášskym behom

BRATISLAVA / Tri rôzne dátumy, tri rôzne miesta a jedna spoločná vec. Zimný beh. Bežecký fanatici už tušia, že štartuje obľúbená Zimná séria. Prvé preteky nás čakajú už túto nedeľu v Bratislave.

Preteky sa uskutočnia v mikulášskom štýle. "Táto prvá časť podujatia je veľmi obľúbená, lebo má nádych blížiacich sa vianočných sviatkov. Ide viac o zábavu ako o extrémne športové výkony," uviedol riaditeľ ČSOB zimnej série Jozef Pukalovič.

"Bežci môžu súťažiť v mikulášskych čiapkach, prípadne v maskách čertov alebo anjelov. Aj táto spontánnosť znásobuje jedinečnú atmosféru podujatia. Pobeží sa na tratiach 6 a 12 km. ČSOB zimná séria bude opäť venovaná aj deťom, ktoré si v rôznych vekových kategóriách môžu zabehnúť 300, 600 alebo 800 metrov. . Aj pre ne bude mať mikulášska atmosféra špeciálnu príchuť a veríme, že si ju všetci užijú,“ dodal Pukalovič. 

Ďalšie dva diely obľúbeného seriálu sa uskutočnia 28. januára 2017 v Orechovej Potôni na Slovakia Ringu4. marca v x-bionic® sphere v Šamoríne-Čilistove. Zaregistrovať sa na všetky tri diely ČSOB zimnej série môžete na stránkach www.predpredaj.sk alebo priamo na www.bratislavamarathon.com.

Mapa 6-kilometrového behu:

bratislavamarathon.com

​Mapa 12-kilometrového behu:

bratislavamarathon.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy