Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
J&T banka získala prestížne ocenenie už šiesty rok po sebe
Zdielať na

J&T banka získala prestížne ocenenie už šiesty rok po sebe

BRATSILAVA / J&T banka získala ocenenie Burzy cenných papierov v Bratislave za najväčší obrat. V rámci konferencie Kapitálový trh, si toto ocenenie odniesli už šiesty krát po sebe.

Išlo hlavne o nákupy a predaj dlhopisov

Hovoríme o obchodoch v hodnote viac ako 624 miliónov eur z obchodovaných peňazí na burze, a to hlavne v nákupe a predaji dlhopisov. Predstavuje to skoro 98 percent celkového objemu obchodov na burze. "Kumulatívny objem zrealizovaných obchodov J&T BANKY bol za obdobie 2009 – 2023 vo výške 7,78 miliardy eur," uviedla v tlačovej správe J&T banka. Ocenenie prebrala riaditeľka J&T banky na Slovensku Anna Macaláková.

Za prestížne ocenenie ďakujú zamestnancom aj klientom

"Dosiahnutie statusu najväčšieho obchodníka na bratislavskej burze cenných papierov je pre nás významným úspechom už šiesty raz v rade. Tento úspech je pre nás potvrdením, že naša práca má zmysel a že našim klientom ponúkame atraktívne investičné riešenia," uviedla Macaláková.

Ďalej poďakovala všetkým zamestnancom za ich poctivú prácu a poskytovanie kvalitných služieb a v neposlednom rade poďakovala aj klientom za ich dôveru. "Toto ocenenie nám pripomína naše spoločné úspechy a zaväzuje nás k pokračovaniu poskytovať kvalitné produkty a služby, na ktoré sa investori môžu spoľahnúť,“ dodala Macaláková.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy