Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Kanibalská bitka na Spiši! Obeti odhryzol peru a zjedol...
Zdielať na

Kanibalská bitka na Spiši! Obeti odhryzol peru a zjedol...

V Spišskej Novej Vsi sa zomlela v krčme bitka, ktorá spôsobila poriadny rozruch. Podnapití muži napadli dvoch bratov. A v hostinci sa strhla brutálna mela, akú tam ešte nezažili.

V krčme v tom čase bolo podľa svedkov množstvo ľudí. Incident začali dvaja podnapití muži, ktorým obsluha odmietla naliať ďalší pohárik. O pomoc poprosili dvoch bratov, keď nepochodili ani oni, muži začali byť agresívni.

"Jeden skočil do brata, začali sme sa proste biť. Potom ma cez stôl zhodil na zem," hovorí jeden z napadnutých chlapov. Tento 21-ročný mladík obišiel iba so zlomenou rukou. Útočníci sa potom vrhli na jeho staršieho brata. Ten dopadol oveľa horšie. "Bili sa, brat vyhrával a tak mu on na zemi odhryzol z pery!" šokuje súrodenec obete.

Dvadsaťšesťročného muža odviezlo záchranka do nemocnice. Odtiaľ ho premiestnili do Košíc na plastickú chirurgiu. "Pacient bude musieť podstúpiť rekonštrukčnú operáciu pery," vraví hovorkyňa košickej nemocnice Jaroslava Oravcová.

Zaujímavé je, že podľa mladšieho brata, približne trojcentimetrový kus pery po incidente nenašli. "Sanitári tam hľadali pozostatky, vôbec nič tam nenašli, oni povedali, že pravdepodobne ju zjedol," dodáva.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy