Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Razia kukláčov v Bratislave: Šiesti zadržaní sú už obvinení
Zdielať na

Razia kukláčov v Bratislave: Šiesti zadržaní sú už obvinení

Z ôsmich zadržaních už polícia obvinila šesticu údajných podvodníkov, ktorých ozbrojené komando zbalilo pred jedným z panelákov v bratislavskej Petržalke. Títo muži majú podľa našich informácií na svedomí celé spektrum majetkových a ekonomických podvodov.

Po utorňajšom zásahu strávili v policajnej cele siedmi muži. Ich mená sú podľa našich informácií spájané s jednou so skupín, ktorá sa objavila na takzvaných mafiánskych zoznamoch. Zadržaní majú podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Andrey Dobiášovej na svedomí majetkovú, násilnú ale aj ekonomickú trestnú činnosť.

Vyšetrovatelia Úradu boja proti organizovanej kriminalite ich podozrievali z toho, že mali falšovať a meniť údaje na autách, či takpovediac prať špinavé peniaze.

Vo štvrtok sa o niečo tento prípad posunul dopredu. Podľa našich informácií už vyšetrovatelia obvinili šiestich z týchto zadržaných mužov. No a o ich väzbe bude dnes v cele policajného zaistenia rozhodovať sudca. Nám sa ešte podarilo zistiť, že medzi obvinenými je aj partner známej slovenskej herečky.  

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy