Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Šafárila s pozemkami, ľudí obrala o 160-tisíc eur!
Zdielať na

Šafárila s pozemkami, ľudí obrala o 160-tisíc eur!

Zdroj: ISIFA

Seneckým policajtom sa podarilo vypátrať podvodníčku, ktorá sa vydávala za zamestnankyňu mestského úradu. Ľuďom ponúkala prednostný predaj pozemkov na lukratívnych miestach v Senci. Samozrejme, že každý, kto sa na výhodnú kúpu nechal nalákať, svoje rozhodnutie oplakal. Čo je však ešte zaujímavejšie, s mestskými pozemkami šafárila v čase, keď už bola právoplatne odsúdená z iného podvodu.

V roku 2009 oklamala 41-ročná žena zo Senca viac ako 27 ľudí a obrala ich o viac ako 160 tisíc eur. Vydávala sa za pracovníčku mesta Senec a záujemcom ponúkala už spomínaný prednostný predaj pozemkov určených na stavebné účely.

Od ľudí príjmala zálohu za sprostredkovanie tohto prednostného predaja a vydala im pokladničný blok s pravdepodobne falošnou pečiatkou mesta Senec, keďže mesto absolútne o tomto podvode netušilo a nerealizovalo žiaden predaj.

41-ročnú podvodníčku policajti obvinili z pokračovacieho zločinu. Ona však zmizla do Thajska, no minulý mesiac ju policajti z odboru kriminálnej polície v Senci našli a dodali ju do výkonu trestu.

ISIFA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy