Jasno
21°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Inzultovaný Slyško. Provokoval všetkých naokolo...
Zdielať na

Inzultovaný Slyško. Provokoval všetkých naokolo...

Mal to byť jeden z vrcholov futbalovej jari, bola to však neskutočná fraška. A svoj diel zodpovednosti za to nesie aj asistent rozhodcu Roman Slyško. Teda aspoň podľa svedectiev hráčov a najnovšie aj záznamu televízie DIGI TV...

Do konca riadneho hracieho času zápasu zostávajú asi dve minúty. Slovan vhadzuje aut, ktorý odmával asistent Slyško. Žilinčanovi Gergeľovi sa to zrejme nepozdáva, a tak na hráča podľa všetkého vyplazil jazyk...

Nie, to nie je žiadna okresná súťaž ale prvá liga a zápas ašpirantov o titul. A na čiare rozhoduje medzinárodne ostrieľaný rozhodca. Ten ale tvrdí, že na nikoho jazyk nevyplazoval a nikoho neprovokoval.Hoci domáci diváci aj kapitán Zdeno Štrba tvrdí opak.

"Ak som vyplazil jazyk, tak nech mi to dokážu... Ak som to aj urobil, oblízal som si pery, nebolo to úmyselne. Nie som malé dieťa, aby som vyplazoval jazyk," povedal Slyško denníku Nový Čas.

Dôvodom na predčasné ukončenie piatkového zápasu 24. kola Corgoň ligy medzi MŠK Žilina a Slovanom Bratislava v 90. min za stavu 0:0 bola inzultácia asistenta rozhodcu. Potvrdil to delegát tohto stretnutia Ladislav Benedikovič.

Fanúšik Ľubomír Krajčík sa za svoj čin opäť ospravedlnil. Priznal, že išlo o skrat, tvrdí však, že ho vyprovokovalo správanie sa a rozhodnutia asistenta Slyška. VIAC SI PREČÍTATE TU.

Záber na inzultovaného rozhodcu Slyška

DIGI TV

Koláž: Inzultovaný rozhodca Slyško

DIGI TV

Súvisiace články