Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
EXKLUZÍVNE: Prestrelka v Košiciach? Je za tým nešťastná láska
Zdielať na

EXKLUZÍVNE: Prestrelka v Košiciach? Je za tým nešťastná láska

V pondelok okolo pol šiestej sa pred Košicami strhla prestrelka. V jej centre sa ocitol aj reportér Jojky Jozef Kačmáry spolu so svojím kameramanom. Vyhrotenú situáciu sledovali z tesnej blízkosti.

Štyridsaťpäťročný Vladislav z Košíc pred odbočkou na chatovú lokalitu „Klatovianka“ zablokoval autom Felíciu, v ktorej sedel 31-ročný Peter zo Zlatej Idky. Následne po mužovi vystrelil.

Okolo prechádzal aj 45-ročný policajt, ktorý útočníka vyzval, aby odhodil zbraň. On namiesto toho zo 4 metrov na policajta vystrelil a z miesta ušiel.

Pred deviatou hodinou večer policajti muža našli sediaceho v aute pred blokom na Turgenevovej ulici. Vyzvali ho, aby odhodil zbraň, čo však neurobil.

Keď jeden zo zasahujúcich policajtov otvoril dvere vozidla, obvinený mu zbraňou namieril do tváre. Policajt uskočil a výstrel ho minul. Keď policajti otvorili dvere na strane spolujazdca, muž si priložil zbraň ku spánku a kričal, že sa zastrelí.

Potom z miesta ušiel a skončil až v areáli nemocnice na Triede SNP. Policajti prestrelili vodičovi zadné pneumatiky. Ten sa však nemienil vzdať a namieril si to rovno na policajné autá.

Jozef Kačmáry v centre streľby, policajti za ním

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy