Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ožratí študenti práva autom vpálili do knižnice!
Zdielať na

Ožratí študenti práva autom vpálili do knižnice!

Študujú právo a správajú sa ako chuligáni. Dvaja mladíci síce priznali, že sú opití, zároveň však odmietli, že by sedeli v aute, ktoré vpálilo do verejnej knižnice v Banskej Bystrici. Dôkazy však svedčia proti nim. Takto presviedčali policajtov o svojej nevine...

Nehoda sa stala v stredu asi hodinu po polnoci v centre Banskej Bystrice. Auto muselo ísť poriadne rýchlo, pretože vyletelo na chodník a tu zdemolovalo železné zábradlie.

Po náraze skončilo v budove verejnej knižnice. Keď prišli na miesto policajti, v aute nikto nebol, no na chodníku stáli dvaja mladí muži. Aj keď mali kľúče vo vrecku, zámka na aute nebola porušená, aj napriek tomu tvrdili, že im auto niekto ukradol.

Dvadsaťdvaročný mladík mal však zranenú tvár. Odobraté biologické stopy z interiéru potvrdili, že v čase havárie, musel sedieť na sedadle spolujazdca. Auto patrilo otcovi jeho mladšieho kamaráta, ktorý však stále popiera, žeby ho šoféroval.

Policajti preto odobrali pachové stopy. Obaja študenti právnickej fakulty v Banskej Bystrici priznali, že pili. Namerali im vyše jedno promile alkoholu v krvi.

V prípade mladíka, ktorý mal podľa polície auto v čase nehody šoférovať však nejde o jeho prvý prípad opilosti za volantom. Nám sa podarilo zistiť, že s alkoholom za volantom mal problémy už v roku 2008 a naposledy vlani.

opití študenti, knižnica, Banská Bystrica

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy