Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prežila horor! Manžel ju terorizoval výkalmi
Zdielať na

Prežila horor! Manžel ju terorizoval výkalmi

Doma celé roky zažívala iba ťažko uveriteľnú drámu! Z jej manžela sa stal fekálny terorista! Takéto netradičné pomenovanie by si zaslúžil dôchodca, ktorý celých 20 rokov týral svoju maželku. Jeho nevyberavé spôsoby sú však šokujúce. Nielen, že ju bil, ale svoje biologické potreby vykonával kdekoľvek v dome...

Pán Juraj svojej len o rok mladšej manželke denne vulgárne nadával, fackoval ju, či bil po hlave. Psychické ponižovanie prežívala dve desaťročia. Pred alkoholickými výčinmi manžela sa zamykala vo svojej izbe, či z domu utiekla.

Sedemdesiatnik mal problémy s malou aj veľkou potrebou. Tie vykonával kde prišlo, do vane, či na koberec v obývačke, neskôr ich údajne aj rozotieral. Manželka musela všetko upratovať. Dôchodca sa však bráni chorobou. Spory manželov riešili úrady niekoľkokrát ako priestupky, nakoniec pani Ľudmila podala na manžela trestné oznámenie. Znalci zistili, že namiesto zaslúženého oddychu na dôchodku trpí syndrómom dlhodobo týranej ženy.

Okresný súd vo Zvolene muža odsúdil na 7 rokov nepodmienečne. Od pobytu za mrežami ho paradoxne zachránila exmanželka, listom sa zaňho prihovorila. Krajský súd prihliadol na vek aj chorobu a starý pán dostal len podmienku. Sudca však sedemdesiatnikovi pripomenul, že je to jeho posledná šanca na polepšenie. Stačí malý priestupok a väzeniu sa nevyhne.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy