Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dráma pri Šamoríne! Na auto vypálili 16 striel
Zdielať na

Dráma pri Šamoríne! Na auto vypálili 16 striel

Pri Šamoríne bolo v noci poriadne hlučno. Policajti sa so zbraňou snažili prinútiť vodiča, aby zastal. Nakoniec zabrala až prestrelená pneumatika a následná havária. Na mieste to vyzeralo ako v originálnom akčnom filme. Všetko na vlastné oči sledoval reportér TV JOJ Samuel Migaľ.

Celé sa to začalo v noci v Lehniciach, neďaleko Šamorína. Policajná hliadka chcela zastaviť podozrivé BMW, keďže policajti tušili, že ho šoféruje muž bez vodičáku. Auto ale nezastalo a jeho posádka začala pred policajtami unikať. Podozriví muži nezastali ani keď im ďalšia hliadka skrížila cestu.

Naháňačka tak pokračovala, už ale aj so streľbou. Policajti mali po aute vystreliť neuveriteľných 16-krát. Ani to však vodiča nezastavilo. No to už s prestrelenou pneumatikou auto neovládol a vrazil do priekopy. Spolujazdca chytili policajti v poli, kam začal utekať. 

Vodič ostal zrejme po náraze otrasený v aute. Napriek tomu, sa ešte policajtom bránil. Keď ho nakoniec zadržali, potvrdilo sa ich podozrenie. Pre nich známa firma jazdila bez vodičského preukazu. Muž sa vraj navyše priznal, že si pred jazdou dal do nosa pervitín. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy