Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Horor v Bratislave: Po lese behá naháč a vrhá sa na ženy!
Zdielať na

Horor v Bratislave: Po lese behá naháč a vrhá sa na ženy!

V lese nad Bratislavou už roky žije človek, o ktorom nikto nič nevie. A vlastne ani on sám. Ani to ale nie je všetko. Najnovšie sa pokúsil znásilniť ženu na prechádzke so psom. Je toho ešte oveľa viac...

Bolo popoludnie. Žena venčila psa pri lese v bratislavskej Kolibe. Zrazu zmeravela v nemom úžase. Pribehol nahý muž s obnaženým údom a začal žene hroziť smrťou. Tá sa snažila utiecť, muž však bežal za ňou. Pohyboval sa ako zviera z lesa a kričal lámavou rečou.

Po žene ešte párkrát hodil snehové gule a potom ako zviera odišiel do lesa.
 Policajtom sa ho podarilo chytiť. Sám nevedel povedať, kto vlastne je, koľko má rokov a odkiaľ prišiel. Jediné, čo o sebe povedal bolo meno. Sám sa nazýva Zan.

Náš zdroj z policajného prostredia hovorí, že muž žije v lese už neuveriteľných 20 rokov a nikto nevie, kto to je. Policajti ho už obvinili z výtržníctva a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

Medzičasom už policajt navrhol dať ho do väzby. To sa ale nedostalo ani pred sudcu. Absurdita príbehu vyvrcholila v samotnom závere. Ľudia z okolia sa môžu obávať jeho útokov aj ďalej.

Najčítanejšie správy