Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Polícia sa na nás vykašľala, tvrdia ľudia z Devínskej
Zdielať na

Polícia sa na nás vykašľala, tvrdia ľudia z Devínskej

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi však majú na políciu ťažké srdce – muži zákona im nepovedali, že na ulici môžu prísť o život. Polícia postup hliadok obhajuje.

"Zasiahli účinne a vystavili sa obrovskému riziku," poznamenal Lipšic a dodal, že medzi zranenými je aj jeden policajt, ktorý nie je v ohrození života. 

Obyvatelia Devínskej Novej Vsi však majú na políciu ťažké srdce – muži zákona im nepovedali, že na ulici môžu prísť o život. Bratovi našej kolegyne TV JOJ Veronike Hulíkovej sa podarilo útočníka aj odfotografovať. Policajti ju však hneď odbili. 

Ľudia vôbec nevedeli, aké bezprostredné nebezpečenstvo im hrozí. „Také kruté to bolo, pretože pol hodinu sa strieľalo a nikde žiadneho policajta nebolo vidieť. Trvalo to veľmi dlho, kým vyhlásili cez rozhlas, aby ľudia nevychádzali von," sťažuje sa aj jedna Devínčanka.

Po Devínskej Novej Vsi sa šírili dezinformácie. Bolo to vidieť v diskusii aj našej internetovej stránke. Ľudia nevedeli, či už streľba skončila alebo či pokračuje ďalej a báli sa. Podľa rôznych špekulácii mohlo byť strelcov aj viacero. „Ľudia si normálne chodili do obchodov a vonku sa strieľalo," dodáva ďalej svedkyňa.

Pozrite si celú reportáž z miesta tragédie Samuela Migaľa a výpoveď Veroniky Hulíkovej!

Zdielať na

Najčítanejšie správy