Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kaliňák v dobrej nálade, tancovať vraj nemôže
Zdielať na

Kaliňák v dobrej nálade, tancovať vraj nemôže

"Ja mám veľmi dobrú náladu, ešte som neminul ani jednu vreckovku," usmial sa.

Dobre naladený, potvrdil, že medzi členmi Smeru-SD, ktorí sa zišli na Súmračnej ulici, panuje dobrá atmosféra. "Ja mám veľmi dobrú náladu, ešte som neminul ani jednu vreckovku," usmial sa.

Na poznámku, že v centrálach SDKÚ-DS a SaS sa kvôli predbežným výsledkom tancuje, reagoval, že by veľmi rád tancoval, ale pre zranenie kolena, ku ktorému prišiel počas sobotňajšieho (12.6.) futbalového zápasu v Alekšinciach, túto činnosť nebude vykonávať niekoľko najbližších týždňov. "Mám koleno väčšie ako melón, takže dobrý mesiac tancovať nebudem," dodal. V zápase neskóroval a ani nestál v bránke, keďže ako poznamenal, to by jeho mužstvo určite prehralo.

Priebežné výsledky, ktoré zverejňuje štatistický úrad, komentovať nechcel. "Je nefér voči komukoľvek, aby sa hovorili rôzne stanoviská dopredu. Každá strana, ktorá ide do volieb, sa uchádza o dôveru voličov. Rozhodujúce je, že každý musí zastupovať tie hlasy, ktoré dostal," upozornil. Podľa neho treba počkať do záveru a až potom prijímať rozhodnutia.

"Štyri roky sme rozhodovali a ja som veľmi rád, že dnes za nás rozhoduje niekto iný a hodnotí to, či sme to robili dobre," uzavrel minister vnútra.

Najčítanejšie správy