Oblačno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kaštiel v Stražskom zachvátil požiar
Zdielať na

Kaštiel v Stražskom zachvátil požiar

Príčinou požiaru bola manipulácia s otvoreným ohňom

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Košiciach dnes informoval, že na zásahu sa zúčastnilo deväť príslušníkov OR HaZZ z Michaloviec s dvoma cisternami. Okrem toho im prišli na pomoc s ďalšou cisternou aj členovia závodnej hasičskej jednotky zo spoločnosti Chemko.

Pri likvidácii požiaru boli hasiči nútení rozobrať konštrukciu stropu jednej z izieb, aby sa dostali k ohnisku požiaru. Objekt následne skontrolovali termokamerou. Podľa operačného dôstojníka príčinou požiaru bola manipulácia s otvoreným ohňom. Pri zásahu k zraneniam osôb nedošlo a škody predbežne odhadli na 1000 eur.

Michalovskí hasiči dnes krátko pred 3. hodinou ráno absolvovali aj výjazd k dopravnej nehode, ktorá sa stala pred obcou Zemplínska Široká. Vodič osobného auta narazil do betónového mostíka a zostal zakliesnený vo vozidle.

Potom, ako ho hasiči vyslobodili pomocou hydraulického náradia, zraneného muža odviezla sanitka Rýchlej zdravotnej pomoci do nemocnice. Príslušníci OR HaZZ Michalovce zabezpečili auto proti vzniku požiaru a odstránili vytekajúce palivo.

Viac uvidíte vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy