Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Do Cvernovky prídu módne ikony
Zdielať na

Do Cvernovky prídu módne ikony

Zdroj: TASR/Matt Sayles/ilustračné

Dnes sú na programe exkluzívne modely svetových značiek, zajtra sa predvedú domáci tvorcovia

Zajtra sa tu už okrem svetových mien predstavia aj domáci tvorcovia. Milovníci módy sa tak vo štvrtok môžu tešiť na anglickú návrhárku so slovenskými koreňmi Vlastu Collu, ktorá predstaví svoju špeciálnu kolekciu 12 svadobných šiat. Tie budú nasvietené špeciálnym UV svetlom.

Zo susedného Maďarska k nám zavíta so svojou kolekciou spoločenských šiat Marta Makány. Slovensko budú reprezentovať návrhárka Andrea Paldan, Lucia Senášiová a Ľubomíra Slotová.      

Ako jediný muž predvedie svoju víziu návrhár Róbert Bartolen. Predstavia sa aj zástupcovia Talianska, módna značka A. Ve Ante Vesperum Edicta Eleny Pignaty a Valentiny Vizio a modely od Leitmotiv. Nebude chýbať ani vlasová show v stylingu Sandry Žigovej a odevoch módneho návrhára Františka Mikloška.       

Brillance Fashion Talent 2009. Spomedzi desiatich zástupkýň nežného pohlavia najviac zaujala svojimi modelmi nádejná a talentovaná Mária Štraneková, ktorá má podľa odborníkov pred sebou veľkú budúcnosť.

O deň neskôr v bratislavskom mestskom divadle P.O. Hviezdoslava predstavila počas otváracej módnej prehliadky svoje žiarivé a nápadité modely svetoznáma španielska módna návrhárka Agatha Ruiz De La Prada.V rámci módnych dní sa tiež uskutočnila súťaž mladých módnych tvorcov      

Slovenskú módnu scénu v úvodný večer zastupovali minuloroční víťazi Jarnej ceny – najväčší talent Boris Hanečka a Martin Hrča – najväčší objav. Predstavila sa tiež kreatívna návrhárka Hana Převrátilová a Lenka Sršňová, ktorá svojou kolekciou zaujala prítomných odborníkov, ako aj porotu Bratislavských módnych dní. O akcii informovala Katarína Michálechová z agentúry Promotion.

Zdielať na

Najčítanejšie správy