Jasno
14°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Šokujúca spoveď bieleho koňa
Zdielať na

Šokujúca spoveď bieleho koňa

Tzv. biely kôň nám vyrozprával miestami až neuveriteľný príbeh

"Som konateľ firmy, ale už 10 rokov som na ulici, takže asi viete, aký som konateľ," hovorí nám 29-ročný Radomír hneď na začiatku o svojej "kariére" úspešného podnikateľa. 

Jeho šokujúci životný príbeh sa začal tesne po tom, čo sa dostal spoza mreží na slobodu. Kamarát mu dohodil vraj výhodný kšeft. Nemal ho stáť veľa času, ani práce. Stačilo sem-tam niečo podpísať. Všetko mu malo vyniesť celkom slušný "balík" peňazí.

Keď tento návrh prijal, rozbehol sa kolotoč. Radomíra začali posielať pre peniaze do banky. Ešte predtým ako sa tam vydal, došiel za ním neznámy muž aj s oblečením. Slušne ho obliekol a až potom ho s potrebnými dokladmi vyslal do banky, aby vybavil úver.

"Ešte dobre, že ten úver neschválili," hovorí Radomír, ktorý aj napriek tomu naďalej vo firme figuroval ako konateľ. Začal si však uvedomovať, že niečo nie je v poriadku a tak sa radšej stratil.

"Zobral som všetky papiere a odišiel preč," prezrádza. Vo výpise obchodného registra firmy však stále figuruje ako jediný konateľ a majiteľ. Aj keď ukrytý v lese a bývajúci pod stanom.

Radomír žije v strachu a obáva sa o svoj život. Priniesli sa mu už totiž správy, že sa naňho vypytujú. Sám si pritom dobre uvedomuje, ako biele kone už mnohokrát dopadli.

Viac sa dozviete vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy