Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mojsej: Udanie Nory je sci-fi z neba
Zdielať na

Mojsej: Udanie Nory je sci-fi z neba

Braňo Mojsej tvrdí, že je za tým muž, ktorý tým zakrýva svoje finančné machinácie

Braňo Mojsej na svojej webovej stránke uverejnil video, v ktorom sa okrem iného vracia aj k tejto nepríjemnej udalosti, ktorá manželov zasiahla a pripravila údajne o majetok v hodnote 200-tisíc eur. Mojsejovci považovali všetko za náhodu.

"Verím, že je to nedorozumenie, ktoré sa vysvetlí a spravodlivosť na Slovensku zvíťazí," tvrdil vtedy šokovaný Braňo Mojsej. Teraz už ukazuje priamo na vinníka. "Tvrdé udanie, ktoré ten človek napísal, je sci-fi scenár, ktorý mu prišiel z neba," povedal vo videu.

Udanie napísal podľa neho tak, aby zakryl všetky svoje finančné machinácie, ktoré spolu so svojou skupinou robil. Navonok sa podľa Braňa tvári ako svätý človek, ktorý nikdy nikomu nič zlé neurobil. Noru do toho údajne iba zatiahol. Svoje vyhlásenie ukončil slovami, že všetko sa ešte vyšetruje a ukáže sa, "čo a ako bolo" a neskôr sa k obvineniu manželky vyjadrí viac.

V súvislosti s týmto prípadom priznal, že si poopravil mienku na prácu vyšetrovateľov i policajtov, ktorí boli v ich dome na domovej prehliadke. Ukázali sa podľa neho ako vysokovzdelaní, inteligentní a korektní ľudia a ich správanie bolo bez známok akéhokoľvek nátlaku.

Zdielať na

Najčítanejšie správy