Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Minister vnútra Roman Mikulec podáva na Roberta Fica trestné oznámenie za ohováranie
Zdielať na

Minister vnútra Roman Mikulec podáva na Roberta Fica trestné oznámenie za ohováranie

Archívna reportáž

BRATISLAVA / Podľa Mikulca predseda Smeru plánuje vyrukovať s informáciou, že zásah inšpekcie bol prerušený, pretože sa Mikulec nachádzala na mieste, kde mala inšpekcia zasahovať.

Minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) podáva na Roberta Fica (Smer – SD) trestné oznámenie za ohováranie. Mikulec to uviedol v statuse na sociálnej sieti. V ňom napísal, že Smer-SD pripravuje v rámci snahy o diskreditáciu jeho osoby nový scenár a Fico plánuje zverejniť informáciu, že zásah Úradu inšpekčnej služby (ÚIS) Ministerstva vnútra SR (MV SR) bol prerušený, pretože sa na mieste, kde sa malo zasahovať, nachádzal práve Mikulec.

„Model diskreditácie založený na veľkom šírení dezinformácií, konšpirácií a silnej manipulácii využíva Fico pri svojich oponentoch už dlhé roky, napríklad pri bývalom prezidentovi,“ napísal Mikulec v statuse. Zopakoval, že môže s čistým svedomím povedať, že sa s Matejom Z., ktorý je obvinený z krivých výpovedí, nestretával ani v byte obvineného ani na žiadnom inom mieste.

​Mikulec poukazuje na Fica 

Minister vnútra píše, že Fico nemá právo vytvárať konšpirácie a útočiť naňho. "Ten istý Fico, ktorý do poslednej chvíle obhajoval Bašternáka či Jankovskú a vykrikoval o prezumcii neviny, neustále vytvára konšpirácie o mojich údajných návštevách Zemana, ktoré doposiaľ nedokázal ničím podložiť," napísal Mikulec na sociálnej sieti. 

V závere svojho vyjadrenia vyzýva Róberta Fica na preukázanie svojho konania v rôznych kauzách, ktoré sa s ním spojujú. "Možným vysvetlením Ficovho konania je, že sa mu miešajú sny s realitou. Že na ňom tie roky v politike, so všetkým, čo to obnáša, zanechali trvalé následky," napísla Mikulec. 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy