Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Manželské nákupy mohli skončiť tragédiou. Vodič, ktorý dostal šmyk a nafúkal, viezol v aute tehotnú ženu
Zdielať na

Manželské nákupy mohli skončiť tragédiou. Vodič, ktorý dostal šmyk a nafúkal, viezol v aute tehotnú ženu

DYČKA / Tridsaťdeväť ročný vodič nezvládol jazdu na mokrej ceste a autom skončil v priekope. Vodič, ktorý viezol aj tehotnú manželku, po nehode nafúkal.

Manželia sa vracali domov z víkendových nákupov. V zákrute vodič nezvládol riadenie. Išiel asi 100 kilometrovou rýchlosťou.  "Tam ma šmyklo v tejto zákrute sú napadané tie listy a treba si dávať pozor," opísal vodič Jozef.


Po šmyku vozidlo letelo ešte niekoľko metrov a skončilo na  mieste medzi stromami. Vodič hovorí o šťastí, že nenarazil rovno do stromu. V aute sedela aj tehotná manželka. Prezreli ju záchranári no pri nehode nezranila.  "Ona je v poslednom mesiaci, už má len tri dni," povedal  šofér.



Po zrážke policajti vodičovi urobili dychovú skúšku a ten nafúkal. V tomto prípade to však vyzerá tak, že pôjde o zostatkový alkohol.  "To ja neviem teraz vysvetliť, zostatkový asi... Dnes som nepil absolútne ," obhajuje sa vodič.


Dychová skúška mala klesajúcu tendenciu. Jozef, povedal, že alkohol pil včera. Manželku, však do pôrodnice už neodvezie. "Nepil som, ani som nejedol. Nestihol som ani jesť, včera som pil to je zo včera mám 4 nočné nie som vyspaný," dodal Jozef. Podľa polície vodič nafúkal 0,31 promile a bol mu zadržaný vodičský preukaz.

Mokrá cesta bola príčinou aj viacerých nehôd na strednom Slovensku. Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy