Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Otec so synom majú problém. Polícia v ich dome našla zbrane a drogy
Zdielať na

Otec so synom majú problém. Polícia v ich dome našla zbrane a drogy

HANKOVCE / Otec so synom z obce Hankovce majú veľký problém. Polícia u nich vykonala domovú prehliadku a expertíza podľa informácií TV JOJ potvrdila jej podozrenie. Otec je obvinený z nedovoleného ozbrojovania, syn má problémy pre obchodovanie s drogami. Hrozí mu až 10 ročný trest.

Policajti pri domovej prehliadke zaistili viaceré predmety, ktoré by mali súvisieť s trestnou činnosťou. Nasledovalo kriminalisticko-expertízne skúmanie.

Do problémov sa dostal otec so synom. Obom bolo vznesené obvinenie a to, v dvoch samostatných veciach. Otec má problém pre nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami. Pri zadržaní na naše otázky nereagoval. "Ide o nedovolenú držbu streliva v množstve okolo 150 kusov puškového a pištoľového streliva ktoré bolo nájdené pri danej domovej prehliadke," uviedol hovorca prokuratúry v Prešovskom kraji Marián Spišiak.


Trestným rozkazom ho zatiaľ neprávoplatne súd uznal za vinného. Proces na súde však bude čakať aj na syna. Pri razii našli drogy a z obvinenia vyplýva, že mladík si mal ich predajom privyrábať. Vec je momentálne na prokuratúre v štádiu spracovania obžaloby. Za tento skutok hrozí mužovi väzenie na 3 až 10 rokov.

Lekára v Humennom zadržali priamo v ambulancií. Dôvodom mali byť drogy. Viac sa dozviete v reportáži:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy