Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Otrasné: SBSkári týrali dieťa priamo za dverami obchodného centra!
Zdielať na

Otrasné: SBSkári týrali dieťa priamo za dverami obchodného centra!

Zdroj: TV JOJ

Kruté týranie chlapčeka si aj nahrávali na kameru

Na ohavných záberoch, ktoré včera odvysielala televízia Joj sa dvaja muži zabávajú na obrovskom strachu malého chlapca. Počuť, ako sa mu vyhrážajú injekciami a ústa sa mu snažia prelepiť lepiacou páskou.

Dieťa sa bráni zo všetkých síl a v šoku plače i kričí. Podľa psychologičky môže mať chlapec následky aj na celý život, pretože to bola veľmi ťažká šoková situácia.

Podľa polície sa takýto otrasný skutok stal za stenami obchodného centra. Ochrankári si veľmi neobvyklým spôsobom chceli poradiť s chlapcom, ktorý mal v obchodnom centre kradnúť. No toto exemplárne potrestanie sa zmenilo na beštiálne zaobchádzanie a navyše si to aj nahrávali. Dieťa z posledných síl kričalo a prosilo, aby mu neubližovali.

Včera sa ľady pohli a muži zákona prišli už aj na mená páchateľov. Sú nimi 26-roční Košičania Daniel a Gabriel, ktorých policajti stihli už aj obviniť. V prípade dokázania viny im hrozí osemročný pobyt za mrežami.

Vie sa aj, kto sa stal obeťou ich krutého vyčíňania. Tvrdému trestu čelil v auguste 2007 vtedy ešte iba sedemročný Erik, ktorý žije bez rodičov v krízovom centre. Jeho otec je momentálne vo väzení a matka je nezvestná.

Dnes už deväťročný Erik v osudné leto túžil po hračke, ktorú mu nemal kto kúpiť a preto sa rozhodol v nákupnom centre kradnúť. 

Viac sa dozviete vo večerných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy