Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dominika Cibulková porodila. Prvé FOTO priamo z pôrodnice
Zdielať na

Dominika Cibulková porodila. Prvé FOTO priamo z pôrodnice

Archívne video

VIEDEŇ / Bývalá slovenská tenistka Dominika Cibulková sa v nedeľu krátko pred štvrtou hodinou ráno stala mamou. Na svet priviedla syna, ktorému dala vopred vybrané meno Jakub.

Dominika Cibulková porodila na luxusnej klinike vo Viedni, kde sa s manželom Michalom Navarom presunula v sobotu podvečer. S radostnou správou sa známa športovkyňa stihla pochváliť aj na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila záber spoločne so šťastným otcom. "Náš svet bude od tejto chvíle navždy úplne iný. Vitaj na svete, Jakub Navara," napísala bývalá tenistka. 

Instagram

​Známa športovkyňa ešte pred pôrodom stihla zorganizovať luxusnú párty venovanú svojmu vytúženému potomkovi. Išlo o takzvanú "baby shower", na ktorú pozvala rodinu a najbližších priateľov. Očakávanie prvého dieťaťa oslávila vo veľkom štýle.

Cibulková v novembri 2019 oficiálne ukončila hráčsku kariéru a o mesiac neskôr potvrdila tehotenstvo. 31-ročná Bratislavčanka v minulosti osemkrát ovládla anketu Tenista roka. Rovnako v ôsmich prípadoch sa stala najobľúbenejšou tenistkou na základe hlasovania fanúšikov.

Vo svojej kariére získala osem turnajových titulov na okruhu WTA, bola vo finále Australian Open 2014 a tiež ovládla Turnaj majsteriek 2016 v Singapure. V rebríčku WTA bolo jej maximom 4. miesto z marca 2017, posledný súťažný duel odohral v máji 2019 v Paríži.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy