Jasno
13°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Prepad pumpy majú zrejme na svedomí zločinci na úteku
Zdielať na

Prepad pumpy majú zrejme na svedomí zločinci na úteku

Zdroj: TV JOJ

Ide o troch bývalých legionárov, ktorých hľadá polícia pre ďalšie zločiny

Trojica mimoriadne nebezpečných mužov na úteku, Igor Halás, Daniel Hatina a Boris Hipp, lúpiť na pumpe vraj mali práve oni.

Podľa oficiálneho stanoviska polície týto traja už na Slovensku páchali zločiny podpísané rukopisom profesionálov. Aj včerajší prepad nesie podobné znaky. Benzínovú pumpu si museli dopredu obhliadnuť a vybrať aj podľa toho, že nie je napojená na kamerový systém.

S kuklami na hlavách cez zavreté dvere, s obrovským rámusom vtrhli dvaja lupiči do vnútra. Tretí komplic ich pravdepodobne čakal v naštartovanom aute. Prepad takmer na vlas pripomínal zásah špeciálne vycvičeného komanda, aké už hlavne v tomto regióne niekoľkokrát vyčíňalo.

Napriek vyhrážkam a napadnutiu zamestnanca pumpy pri prepade nikto nezomrel. Lupiči si tak za krátko odniesli viac ako 300 tisíc korún. Čím si teda na úteku mohli prilepšiť, keďže teraz asi potrebujú každú korunu.

Policajti teraz preverujú aj túto verziu. Čo nám na Policajnom prezídiu potvrdil jeho hovorca.

Viac však o bývalých legionároch na úteku polícia hovoriť nechce. Podľa našich posledných informácií im však policajti, okrem účasti na vražde podnikateľa v Matúškove a únose či prepade podnikateľov, pripisujú ešte aj ďalšie skutky. Údajne aj fingovaný policajný prepad nič netušiacich podnikateľov z Nemecka, ktorý sa odohral presne pred rokom pri Zlatých Moravciach.

VIDEO z prepadu si môžete pozrieť TU

Viac sa dozviete vo večerných Novinách TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy