Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zneužíval otec svoju hluchonemú dcéru?
Zdielať na

Zneužíval otec svoju hluchonemú dcéru?

Zdroj: TV JOJ

Na jeden prípad sexuálneho zneužívania nás upozornila diváčka z Topoľčian. Podľa jej slov bola svedkom toho, ako otec sexuálne zneužíval svoju šesť ročnú hluchonemú dcéru.

So zneužívaním detí sa, žiaľ, veľmi často stretávame aj na Slovensku.

Na jeden prípad nás upozornila diváčka z Topoľčian. Podľa jej slov bola svedkom toho, ako otec sexuálne zneužíval svoju šesť ročnú hluchonemú dcéru.

Keď k nim naša diváčka prišla na návštevu, čakal ju po otvorení dverí nepríjemný pohľad. Opitý otec ležal so svojou 6-ročnou dcérou v posteli.

Dievčatko podľa jej slov plakalo, ale otec ju z postele nechcel pustiť. Nakoniec sa jej podarilo ujsť.

Pani Mária tvrdí, že bola svedkom toho, ako muž malé hluchonemé dievčatko zneužíval. Matka dievčatka je však presvedčená o tom, že jej muž by niečoho takého nebol schopný.

"Prípady zneužívania detí sú mimoriadne citlivou záležitosťou. Nie vždy sa tieto skutky podarí jednoznačne dokázať. V prípade, ak má niekto podozrenie že k zneužívaniu dochádza, mal by okamžite kontaktovať odborníkov," tvrdí hovorkyňa KR PZ Renáta Čuháková.

Psychológ Dušan Fabián vraví: "Predovšetkým treba dokázať, či išlo naozaj o zneužívanie, alebo len o zle pochopenú hru."

Viac sa dozviete vo večernom spravodajstve TV JOJ.

Zdielať na

Najčítanejšie správy