Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
V Šuranoch vykopali mŕtve dievča
Zdielať na

V Šuranoch vykopali mŕtve dievča

V okrajovej mestskej časti Šurian vykopali mŕtve telo dievčatka. Polícia zatiaľ nechce k prípadu nič povedať, ale podľa našich informácií ho zabili a vo vlastnom dome zakopali jeho rodičia. <b>VIDEO:zábery z miesta činu, hovoria susedia</b>

V okrajovej mestskej časti Šurian vykopali mŕtve telo dievčatka. Polícia zatiaľ nechce k prípadu nič povedať, ale podľa našich informácií ho zabili a vo vlastnom dome zakopali jeho rodičia. Podľa susedov bolo dievča telesne postihnuté.

Mŕtve telo dievčaťa našli v jednom rodinnom dome v mestskej časti Šurian Kostolný Sek. Podľa našich informácií tam muselo byť najmenej 8 rokov. Viacerí susedia nám potvrdili, že si pamätajú, že v rodine bolo telesne postihnuté dievča. Potom zmizlo, čo jeho matka vysvetľovala ľuďom tým, že ho dali „do ústavu“. Osem rokov potom nikomu nechýbalo.

Susedia vraj Veroniku občas videli na dvore rodinného domu. Sedávala vždy na vozíčku. Policajti nechceli novinárom nič povedať, ale ľudia v okolí tvrdia, že Veronikin otec Ľuboš včera kradol a prichytili ho policajti. Dali mu pokutu, na čo sa im on mal vysmiať, že ho pokutujú „za trošku železa, hoci moja žena zabila dieťa a jej sa nič nestalo“. Je možné, že bol v tej chvíli opitý.

Okamžite po jeho slovách začali policajti prehľadávať celý dom a hoci polícia nechcela potvrdiť, že mŕtve telo našla, po nejakom čase prišlo k domu auto pohrebnej služby. Je teda evidentné, že mŕtvu Veroniku naozaj našli. Zarážajúce je, že podľa našich informácií bola „pochovaná“ pod posteľou, na ktorej celých 8 rokov spávala matka – pravdepodobná vrahyňa. „Bola tam podlaha a pod tým hlinená dlážka,“ povedala nám susedka. Ďalšia dodala, že si myslela, že žena mala len 4 deti.

Je možné, že matke Veroniky pri otrasnom čine niekto pomáhal a je ťažké si predstaviť, že by ju dokázala zakopať úplne sama. Hoci ide o sociálne slabšiu rodinu, všetci oslovení susedia nám potvrdili, že rodičia sa o svoje deti príkladne starali.

Zdielať na

Najčítanejšie správy