Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Koniec septembra prinesie tradičný divadelný festival Zejdeme sa na hambálku
Zdielať na

Koniec septembra prinesie tradičný divadelný festival Zejdeme sa na hambálku

Posledný septembrový víkend ožijú Malacky už tradičným divadelným festivalom Zejdeme sa na hambálku. Ako agentúru SITA informovala Zuzana Chrustová z Mestského centra kultúry Malacky, jedenásty ročník podujatia potrvá až do 6. októbra. Všetky predstavenia budú v Kultúrním domečku a Spoločenskom dome Mestského centra kultúry v Malackách.



Program festivalu ponúkne dvanásť ochotníckych a profesionálnych divadelných súborov zo Slovenska i Čiech. Na festivale sa predstavia známe tváre, ako napríklad Branislav Deák, Juraj Loj, Martin Mňahončák, Michal Režný, Ivana Kubačková, Barbora Seidlová či Jakub Nvota.

Na festivale nebude chýbať ani sprievodný program ako výstava z dielne Divadelného ústavu Bratislava, hambálkovská tancovačka, tvorivé dielne, rozprávky pre deti či bubnová šou.

Vstupenky na jednotlivé predstavenia festivalu Zejdeme sa na hambálku si ľudia môžu zakúpiť v pokladni kina vždy hodinu pred akýmkoľvek filmovým či divadelným predstavením alebo elektronicky na internetovej stránke www.mckmalacky.sk.

Najčítanejšie správy